неделя, 4 декември 2011 г.

Почти една година от "Дизайнерски сняг"

(равносметката)

1. Публикация за книгата в рубриката "Витрина" в бр.25 на Литературен вестник.
Тази публикация дължа на себе си, защото най-нахално подарих "Дизайнерски сняг" на Камелия Спасова, и на нея, защото хареса книгата.

Благодаря ти, Камелия!

2. Публикация за книгата във варненския вестник "КИЛ". Тази публикация дължа изцяло на Станка Бонева (ufff), която пожела да има "Дизайнерски сняг" и да го сподели с читателите на вестника.

Благодаря ти, Таня!

3. Обещания на издателя Валентин Дишев за представяне на "Дизайнерски сняг" в Пловдив. Обещания на издателя Валентин Дишев за представяне на "Дизайнерски сняг" в Пловдив. Обещания на издателя Валентин Дишев за представяне на "Дизайнерски сняг" в Пловдив... (повторението не е случайно).

На фона на тези обещания в едно от предаванията, които води - "Страници", между разкудкудяканото обяснение в любов на Мария Донева към новата й книга, Валентин Дишев постави въпроса за лоялността на автора към издателството и лоялността на издателството към автора.
Е, аз бях лоялна към това издателство и издателя му. И какво от това?

Затова като финал се обръщам към издателя Валентин Дишев тук (вече доста пъти си говорихме по телефона, а нямам фейсбук):

Господин Дишев,

не знам дали днес си извървял своя 1 километър, но за тази една година, без да си мръднеш дори пръста, ти се отдалечи от моята лоялност и приятелство на 1 (един) километър, който, повярвай ми, е вече констнатна величина!

Няма коментари:

Публикуване на коментар